De shop in Almere is geopend van Dinsdag t/m Vrijdag van 10.00 - 17.00 

RijnIJssel College Arnhem

RijnIJssel College Arnhem
14 april 2022
RijnIJssel College Arnhem

Aanleg luchtleiding systeem t.b.v. de opleiding Alround Make-Up and Hair artist (Grimeur)

Naast onze winkel in Almere worden we regelmatig gevraagd voor hele andere projecten waarbij een Airbrush wordt gebruikt.

Het RijnIJssel College in Arnhem is al jaren trouwe klant van Airbrush Services Almere als het gaat om de levering van airbrush apparatuur, zowel voor de school zelf als voor de eerste jaars studenten die aan hun opleiding gaan beginnen.
Voor de spiksplinter nieuwe locatie in de toren op de ENKA-campus werden we gevraagd om via het plafond een luchtleiding systeem aan te leggen in twee klaslokalen.
Waarvan een klas lokaal een lengte heeft van rond de 40 meter.



In 2015 hebben we een dergelijk systeem aangelegd in de oude school aan de Thorbeckestraat dat was voor één klaslokaal, en dat kon daar niet via het plafond dus dit project was even andere koek.

De totale lengte van het systeem is 120 meter, er zijn vanuit het plafond 20 aftakkingen voor in totaal 46 werk plekken.
Elke aftakking is voorzien van twee of meerdere snelkoppelingen waar de studenten de luchtslang van hun airbrush in kunnen klikken.
Het systeem is zo aangelegd dat in geval van een andere indeling van de lokalen de luchtleiding eenvoudig is aan te passen.



Uiteraard een flinke klus waar we gelukkig in Almere al wat voorbereiding voor konden doen zodat het op locatie een kwestie van monteren was.
Evengoed was het nog bijna 2 dagen werk, het plafond is 3,75 mtr. hoog dus er moest gewerkt worden via een hoogwerker en als je dat niet elke dag doet is het toch even wennen om die machine met een joy-stick te bedienen en nergens tegenaan te rijden.

De luchtvoorziening wordt geregeld door 3 Hansa HTC 100A compressors.
Deze staan in de klaslokalen dus een laag geluidsniveau (43db) is erg belangrijk, met deze compressors gaat dat uitstekend, er is geen drukverlies zelfs niet op het langste stuk.



In Januari 2022 is de nieuwe locatie in gebruik genomen tot volle tevredenheid van docenten en studenten.
Mooie creatieve opleiding in een prachtige nieuwe locatie met top apparatuur ! 

Powered by Amasty Magento 2 Blog Extension