De shop in Almere is geopend van Dinsdag t/m Vrijdag van 10.00 - 17.00 

Book NATO Armour 1991-2020

Op voorraad
SKU
75.022
€ 22,50

Airbrush Services Almere

Kwaliteitsgarantie

  • De specialist op airbrush gebied in de Benelux
  • Jarenlange ervaring en gedrevenheid
  • Kom langs en probeer een van onze producten gerust uit
  • Hulp bij het vinden van het juiste product

I “NATO Armor 1991-2020” is het derde boek in de serie van Guideline License Publications en het team dat je Military Modelcraft International brengt in samenwerking met Acrylicos Vallejo. Het einde van de Koude Oorlog en de ineenstorting van de Sovjet-Unie in 1991 hadden een blijvend ‘vredesdividend’ moeten betekenen voor de landen van de NAVO. In plaats daarvan had de ‘War on Terror’ de militaire uitgaven binnen een decennium verlegd van conventionele wapens en de pantserzware formaties van het tijdperk van de Koude Oorlog. Naarmate het niveau van de inzet van de NAVO voor de oorlogen in Afghanistan en Irak echter afnam, leidde de Russische agressie op de Krim en Oekraïne tot een hernieuwde nadruk op peer-on-peer oorlogvoering en een heropleving van meer traditionele vormen van gepantserde vuurkracht.

Dit boek gaat in detail in op de gepantserde gevechtsvoertuigen die worden gebruikt door NAVO-legers, hun bondgenoten en partners, vanaf het einde van de Koude Oorlog tot nu. Van de machtige Leopard 2 Main Battle Tank tot de ex-Warschaupact-voertuigen die nu worden gebruikt door de Oost-Europese bondgenoten en partners van de NAVO. Elk artikel biedt een uniek historisch perspectief, goed geïllustreerd met zorgvuldig geselecteerde foto's en met individuele voertuigen geïllustreerd in kleurprofielen. Bovenop dit uitstekende referentiemateriaal, toont een modellengalerij enkele van de meest inspirerende NAVO-pantsermodellen van de pagina's van Military Modelcraft International

Aantal pagina's: 84
Formaat: A4
Taal Engels

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Book NATO Armour 1991-2020

Blog

Inspiratie, weetjes en meer Ons team van vakspecialisten deelt met liefde het werk van de airbrush community. Van het uitlichten van het mooiste werk van onze klanten tot de leukste weetjes.